Pakke glass og porselen raskt og enkelt!

Når du skal pakke glass og porselen for en flytting, er det viktig å gjøre det riktig for å unngå at ting går i stykker. Her er en enkel guide som vil hjelpe deg å pakke slik at dine skjøre gjenstander overlever flyttingen.

Pakking av tallerkener og porselen

Tallerkener er ofte gjenstandene som pakkes feil og dermed også de som oftest blir ødelagt under en flytting. Vanligvis plasserer man tallerkener i flyttekassen på samme måte som de står i kjøkkenskapet, altså liggende flatt. Dette er imidlertid ikke riktig metode, da de lett kan knuse når de blir ristet opp og ned i kassen. I stedet bør tallerkener pakkes vertikalt. De skal stå oppreist i flyttekassen, ikke ligge. Pakk hver tallerken inn i papir og sørg for at ingen tallerkener berører hverandre, noe som kan føre til skrubbsår eller i verste fall at de sprekker. For å få en bedre forståelse av hvordan du pakker tallerkener og porselen, kan du se på denne YouTube-videoen.

Pakking av glass i flyttekasser eller tomme vinbokser

Glass og kopper er også gjenstander som ofte blir ødelagt under flytting. Når du pakker glass, uavhengig av type, er det viktig å pakke hvert glass inn i en eller annen form for papir. Plasser deretter ikke glassene ned i kassen, men sett dem oppreist. Enten rett opp eller opp-ned, avhengig av hva som gir bedre stabilitet. Et annet godt tips når det gjelder å pakke glass, er å benytte tomme vinbokser. Spør på ditt lokale vinmonopol etter tomme vinbokser i papp. Disse boksene er perfekte for å plassere glass av alle slag i og sikrer en trygg transport. Et annet vanlig, men svært skjørt, objekt under flytting er akvarier. Hvis du vil vite hvordan man flytter med akvarium, kan du lese vår artikkel om akvarieflytting.

På bildet ser vi robuste vinbokser designet for sikker pakking og transport av glass. Disse boksene er perfekte for å beskytte vinglass og andre skjøre gjenstander under flytting.
En vinboks fungerer perfekt som beskyttelse for glassene dine

Når det gjelder andre gjenstander laget av glass og porselen, er det to generelle tips. Pakk tingene inn med rikelig papir. Plasser gjenstandene stående, slik at de er så høye som mulig. Dette krever nemlig mer kraft for at de skal sprekke.

Hvis du er bekymret for å overse andre viktige detaljer angående flyttingen din, kan du gjerne lese vår sjekkliste før flytting!

Lykke til med flyttingen!

By  Андрій | 05-06-2024 |
Comments (0)