Om Moveria

Vi på moveria.no elsker forandring. 
Å flytte, nyinnrede, se nye ting og oppleve hverdagen på et nytt sted.
Og best av alt; det behøver ikke være verken vanskelig eller krevende, selv om det kan virke uoverskuelig med alle tingene som det må holdes styr på under en flytting.
Hvor får man for eksempel tak i flyttekasser? Skal man selv stå for sluttrengjøringen eller skal man betale profesjonelle for å gjøre det? Hva med adresseendring? Når skal jeg si opp internettabonnementet mitt?
Er jeg nødt  til å ha hjemmetelefon? Hvor lenge før flyttedatoen må jeg leie tilhenger eller transport?

For å hjelpe deg i flytteprosessen kom vi på ideen om å samle all slik informasjon på ett og samme sted og samtidig lage et forum for personlige behov under flyttingen.
Det har resultert i moveria.no – din administrative hjelp under flyttingen.
Vi arbeider hardt for å kunne hjelpe deg med å planlegge utflyttingen, innflyttingen og alle andre aktiviteter som kreves i forbindelse med en flytting.

På nåværende tidspunkt kan du lese artikler om flytteprosessen, laste ned praktiske sjekklister, opprette påminnelser for viktige flytteaktiviteter og, framfor alt, lage en personlig tilpasset sjekkliste som gir deg overblikk over når og hvor forskjellige ting må utføres i løpet av flytteprosessen.

Dette er bare det første steget i utviklingen av flytteportalen moveria.no, men vi jobber knallhardt på å utvikle oss til å bli Europas beste flytteportal hvor du kan få hjelp med alle aspekter i flytteprosessen din.
Du er velkommen til å hjelpe oss med utviklingen og gjøre oss enda bedre ved å dele dine tilbakemeldinger og synspunkter om hva som kreves for å skape en komplett flytteportal.
I nærmeste fremtid planlegger vi muligheten for å legge til egne påminnelser, få kontaktopplysninger til firma som du har avtaler med og selvfølgelig bedre oppdateringsmuligheter via mobil.

Send oss en e-post til kundeservice@moveria.no  eller kontakt oss på +46 18 – 495 15 00 

Din flytting starter på www.moveria.no!

Følg, lik og del oss gjerne! Her finner du oss:
Internettadresse: www.moveria.no
Flytteblogg: https://moveria.no/flytteblogg/
LindedIn: Moveria AB