FAQ

Vanlige spørsmål

Her svarer vi på de vanligste spørsmålene om moveria.no og tjenestene vi tilbyr. Dersom du ikke finner svar på det du lurer på er du velkommen til å kontakte oss. Les mer under ”Kontakt oss”.

Hva er moveria.no
Svar: moveria.no er en flytteportal som hjelper deg med den administrative delen av flytteprosessen.

Hva kan jeg gjøre på moveria.no
Svar: På moveria.no hjelper vi deg med å planlegge innflyttingen, utflyttingen og andre påkrevde aktiviteter i forbindelse med en flytting. På nåværende tidspunkt kan du lese artikler om flyttingen, laste ned praktiske sjekklister i forbindelse med flyttingen, opprette påminnelser for viktige flytteaktiviteter og, framfor alt, lage en personlig tilpasset sjekkliste som gir deg overblikk over hva og når forskjellige ting må gjøres i løpet av flytteprosessen. Dette er bare det første steget i utviklingen av flytteportalen moveria.no, men vi jobber knallhardt på å skape Europas beste flytteportal hvor du skal kunne få hjelp til alt du behøver under en flytting. Les mer under ”Om Moveria”.

Koster det noe å benytte moveria.no
Svar: Nei, tjenestene som tilbys på moveria.no er helt gratis.

Hvordan kan moveria.no hjelpe meg med flyttingen?
Svar: Ved å samle all nødvendig flytteinformasjon, ha praktiske sjekklister tilgjengelig og tilby et forum for personlige behov under flytteprosessen kommer hele flyttingen til å oppleves enklere og smidigere og du kommer garantert ikke til å glemme viktige flytteaktiviteter.

Finnes moveria.no som et fysisk sted?
Svar: Nei, moveria.no er kun en nettbasert plattform og finnes ikke som et fysisk sted. Vi har imidlertid en postadresse hvor du kan sende post. Vil du ellers i kontakt med oss kan du ringe eller sende en e-post for å avtale tid og sted for et eventuelt møte. Les mer under ”Kontakt oss”.

Fremover vil det bli mulig å lage avtaler via moveria.no – hva innebærer det?
Svar: Å tegne en avtale via moveria.no er det samme som å inngå en helt alminnelig avtale med noen av våre avtaleleverandører. 

Kan jeg andre på inngåtte avtaler?
Svar: Du har to ukers angrefrist på eventuelle avtaler inngått gjennom moveria.no.
Les mer under ”Bruksvilkår”

Hvordan behandles mine registrerte personopplysninger?
Svar: Vi følger alltid personopplysningsloven. Dine registrerte opplysninger lagres hos oss i maksimalt 2 år etter din seneste innlogging, så sant ikke norsk lovgivning krever annet. Les mer ender ”Bruksvilkår”.

Kan jeg slette mine lagrede opplysninger hos dere?
Svar: Selvfølgelig. Du kan når som helst be moveria.no om at opplysningene slettes, så sant norsk lovgivning ikke krever at vi beholder dem. Kontakt oss så fikser vi det.