Innflyttingsfest: Invitasjon og tips

En innflyttingsfest bør være avslappet og enkel. Server buffervennlige retter som paier, pizza og gratenger. Bruk papptallerkener og plastbestikk, server enkle drikker, og send digitale invitasjoner. Snakk med naboene på forhånd for å unngå dårlig stemning.

Fest med herlig atmosfære

En innflyttingsfest kan være avslappet og trivelig. Server enkle buffervennlige retter som paier, pizza, og gratenger. Bruk papptallerkener og plastbestikk om nødvendig. Kjøp enkle drikker og la gjestene betjene seg selv. Send invitasjoner digitalt eller via e-post, og snakk med naboene på forhånd for å unngå dårlig stemning.

En innflyttingsfest er kanskje den beste typen fest. Årsaken er at det ikke forventes så mye, og det blir ofte en veldig avslappet og hyggelig atmosfære. Ta derfor sjansen til å ha en herlig innflyttingsfest når du er nyinnflyttet. For å gjøre din innflyttingsfest til en suksess gir vi her noen tips til din fest.

På bildet vises et spektakulært fyrverkeri i nattehimmelen, som sprer strålende farger i ulike nyanser.

Mat og drikke til innflyttingsfest

Siden du kanskje ikke har fått ordnet alt i din nye bolig og kjøkkenet kanskje ikke er fullt utstyrt, så føl ingen press for å måtte servere en treretters middag. Det er heller ingen som forventer dette. For en innflyttingsfest passer det derfor godt med et buffébord. Dekk på med ting som paier, pizza, gratenger, eller andre buffervennlige retter. Har du ikke pakket ut porselen og bestikk enda, kjøp papptallerkener og plastbestikk. Som drikke behøver det heller ikke være så komplisert. Kjøp litt mineralvann, øl og en boks med vin, og la gjestene betjene seg selv. Om ønskelig kan du også blande en bolle.

Invitasjon til innflyttingsfest

En invitasjon kan være festlig å sende ut som kort, men det fungerer like godt å invitere til innflyttingsfest digitalt. Et kompromiss hvis du ikke ønsker å lage ekte invitasjonskort, kan være å lage kortet på datamaskinen og deretter sende det ut som en PDF. Sørg for å skrive din nye adresse og presiser at du nå har flyttet. Det er lett hendt at venner av ren vane ellers drar til din gamle bolig. Viktig er også at du har endret din adresse hos Skatteetaten, om du har flere spørsmål om adresseendring bør du sjekke vår artikkel om tips for å endre adresse gratis.

Tips til innflyttingsfest

Et viktig tips til alle fester, men kanskje spesielt til en innflyttingsfest, er å snakke med naboene før festen. Det er trist om man skaper dårlig stemning når man er helt nyinnflyttet. Bank derfor på hos naboene eller sett en lapp i trappeoppgangen hvor du informerer om at det kan bli litt høylytt. Å fortelle naboene at du skal ha innflyttingsfest kan være en god måte å hilse på dem, kanskje kan de til og med få en invitasjon.

Det kan være vanskelig å rekke å få opp all innredning før flyttefesten, men det settes ofte pris på av gjestene med litt innredning. Ønsker du flere tips om innredning, kan du lese vår artikkel om innredningstips 2024.

By  Андрій | 10-07-2024 |
Comments (0)