På moveria.no kan du på nåværende tidspunkt finne artikler om flytting, laste ned praktiske sjekklister til flyttingen, opprette påminnelser for viktige flytteaktiviteter og, framfor alt, lage en personlige tilpasset sjekkliste.

Artikkelsiden vår gir deg all slags nødvendig informasjon i forbindelse med flyttingen.
Savner du artikler? Da hører vi mer enn gjerne fra deg!

Vi har også laget flere sjekklister for å hjelpe deg med flytteprosessen. Sjekklistene er tilpasset etter spesielle behov, for eksempel hvordan å foreta en grundig flytterengjøring eller hvordan man barnesikrer sitt nye hjem. Du finner sjekklistene under sjekkliste-tab´en og du laster dem ned ved å opplyse e-postadressen din. Når du har lastet dem ned én gang har du mulighet til å se dem på både datamaskin, telefon og nettbrett når enn det måtte være.

For å lage en personlig sjekkliste starter du med å fylle inn flyttedatoen din i kalenderen og følger deretter instruksjonene etter å ha trykket på ”Fortsett”. I det neste steget får du mulighet til å velge hvilke aktiviteter du vil inkludere i sjekklisten og dette settes sammen i en personlig tilpasset sjekkliste med deadlines for respektive aktiviteter. Sørg for å lagre listen ved å sende den til e-postadressen din og synkronisere den med din private kalender slik at du enkelt kan holde styr på hva du behøver å gjøre og på hvilke tidspunkt i flytteprosessen.