Innredning av hjemmet

Innredning betyr at du fyller tomme rom med interiør, dekorasjon og møbler for å skape et trivelig miljø i ditt nye hjem og er både enkelt og morsomt å gjøre selv.

Viktige punkt angående innredning av hjemmet

  • Planlegg nøye ved å lage en skisse for hvordan du vil innrede før du går i gang.
  • Sørg for at du har en tidsplan og husk at det alltid tar lengre tid enn du tror.
  • Sett opp et budsjett for hvor mye penger du vil bruke på selve innredningen.
  • Det hender ofte at leveranser blir forsinket, så bestill ønskede varer i god tid.
  • Dersom du ikke selv ønsker å stå for innredningen finnes det mange firma som vil hjelpe deg.

Innredning av hjemmet – mer informasjon

Planlegging er essensielt når det kommer til innredning. For å unngå alt for mye rot i hjemmet anbefaler vi at du bestemmer deg for hvilken rekkefølge du skal innrede i og sørger for å fullføre én ting om gangen (eksempelvis ett rom om gangen). Forsøk å gjøre unna ”grovarbeidet” først for å lette arbeidsprosessen. Det betyr at dersom du ønsker ny belysning i taket kan det være fornuftig å starte med nettopp dette for å unngå at andre møbler beskadiges. Det er smart å sette opp en omtrentlig tidsplan for å unngå at innredningsprosessen blir halvveisarbeid. Leveringstider kan strekke seg helt opp til åtte uker og det er derfor en god idé å bestille innredningsartikler i god tid. Husk likevel å ha et budsjett før du starter å handle og hold deg til det; ting koster nemlig ofte mer enn man tror. Innredningskostnader varierer alt etter håndverk, boligstørrelse og antall personer som deler på utgiftene.

Hvis du vil lese mer:

www.moveria.se/blogg (Innredning og inspirasjon)

Aktiviteter

Start med å bestille større innredningsartikler 56 dager før innflytting (leveringstid kan variere helt opp til 8 uker).

By  Admin | 17-01-2014 |
Comments (8)

Comment